FOTO | Muška klapa “Trebižat” na 29. obljetnici utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac

U Športskoj dvorani u Stocu održana je svečanost obilježavanja 29. obljetnice utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac. Obljetnici je nazočilo visoko izaslanstvo HDZ-a BiH i  Hrvatskog narodnog sabora predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i domaćinom, Stjepanom Boškovićem. Samoj svečanosti prethodilo je polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva kod spomenika poginulim braniteljima HVO-a.

-Kao predsjednik HDZ-a BiH od srca svima vama čestitam 29. obljetnicu utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac. S ponosom što opet mogu izaći ispred vas, ide i jubilarna 30-ta obljetnica, pa možemo kazati da ovo zaslužuje jedna ozbiljna politička opcija koja danas predvodi zajednicu drugih stranaka Hrvatskog narodnog sabora, hrvatskog naroda, političkog naroda u BiH, istaknuo je Čović.

U ime HDZ-a Republike Hrvatske nazočne je pozdravio g. Nikola Dobroslavić, član Predsjedništva Županijskog odbora HDZ Dubrovačko-neretvanske županije i župan Dubrovačko-neretvanski te prenio podršku sestrinske stranke i čestitke za 29. obljetnicu.

Stjepan Bošković, predsjednik OO HDZ BiH Stolac i načelnik Općine Stolac uz čestitke uz 29. obljetnicu, iskazao je zahvalnost aktualnim, ali i svim dosadašnjim članovima OO HDZ BiH Stolac. Naš zajednički rad ključ je da bi Stolac mogao ići naprijed, naglasio je Bošković, te kazao da će se za loklane izbore u Stocu ići samo s jednom listom ispred Hrvatskog narodnog sabora i jednim kandidatom za načelnika.

Svečanost obilježavanja 29. obljetnice utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac uveličala je muška klapa Trebižat.

[post_gallery]

Back to top